Сорочки Slim Fit  Товарів у наявності: 267

на сторінку
Показані 117 - 145 із 267 пунктів
Показані 117 - 145 із 267 пунктів

Сорочки чоловічі приталені

Приталена сорочка в гардеробі сучасного чоловіка є обов'язковим предметом для вираження власного стилю. До слова, говорячи о чоловічих сорочках, не варто думати, що цей предмет гардероба необхідний виключно діловим людям, яким притаманне носити сорочку в зв'язку з дрескод. Зовсім навпаки! Бажання купити приталену сороч...

Сорочки чоловічі приталені

Приталена сорочка в гардеробі сучасного чоловіка є обов'язковим предметом для вираження власного стилю. До слова, говорячи о чоловічих сорочках, не варто думати, що цей предмет гардероба необхідний виключно діловим людям, яким притаманне носити сорочку в зв'язку з дрескод. Зовсім навпаки! Бажання купити приталену сорочку відвідує кожного чоловіка, який стежить за модою і прагне висловити свою індивідуальність.

Переваги приталеної сорочки

Переваги приталеної сорочки в тому, що вона не зобов'язує використання в загальному образі таких аксесуарів, як краватка, краватка-метелик і інших. Це в класичному варіанті ділового стилю така норма вважається обов'язковою. А приталена чоловіча сорочка відмінно поєднується з шийною хусткою. Шийну хустку вважають стильним аксесуаром, який дозволяє виділитися з сірого натовпу. В інтернет-магазині сорочок Zerbinotto.com можна купити сорочку чоловічу з приталеним і напівприталеним силуетом.

Чоловіча сорочка приталеного крою

Чоловіча сорочка приталеного крою ідеальний варіант одягу для будь-якого заходу. Стильні, яскраві сорочки в каталозі нашого магазину представлені широким асортиментом моделей. Ви можете купити ексклюзивну чоловічу сорочку на свій смак і з мінімальними витратами часу, скориставшись функцією «купити в один клік». Наші менеджери в короткі терміни зв'яжуться з вами для уточнення деталей замовлення і грамотно проконсультують з усіх питань.

Моделі приталених чоловічих сорочок

Моделі приталених чоловічих сорочок, які представляє каталог нашого магазину, є ексклюзивними брендовими сорочками. Такі сорочки можна носити з класичними брюками і з джинсами. Сорочку можна заправляти або носити на випуск. Манжети приталених сорочок можна підвертати, змінюючи образ завдяки спеціальним контрастним вставкам.

Для пошиття приталених чоловічих сорочок використовуються високоякісні тканини і фурнітура. Догляд за нашими сорочками дуже простий. Досить дотримуватися рекомендацій, зазначених на етикетці сорочки і стежити за тим, щоб вони не піддавалося умов, які сприяють його пошкодження.

Докладніше